Kokoukset‎ > ‎

Kevätkokous 29.3. 2016

lähettänyt ROAY tiedottaja 31.3.2016 klo 11.32

KEVÄTKOKOUS  2016 - päätöksiä ja virkistystä
ROAY:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin tiistaina  29.3.   Lapin urheiluopistolla.

Kokouksen alkajaisiksi annoimme puheenvuoron alueasimies Marko Bohmille. Hän kertoi kokousväelle ajankohtaista asiaa työmarkkinarintamalta.


Kokouksen esityslistalla olivat tavanomaisten kevätkokousasioiden lisäksi sääntömuutosesitys. Kulunut vuosi 2015 oli yhdistyksen toiminnassa jo 42. toimintavuosi, ja toiminta oli ollut pitkälti aiempien vuosien kaltaista.  Kokousväki hyväksyi menneen vuoden toimintakertomuksen ja antoi  myös yhdistyksen toimihenkilöile vastuuvapautuksen talousasioissa.


Sääntömuutosesitys sai kokousväen keskustelemaan ehdotetuista sääntömuutoksista. Uudet säännöt  hyväksyttiin, ja ne otetaan käyttöön 1.1.2017 alkaen.  Merkittävin sääntömuutos on siirtyminen yhden vuosikokouksen käytäntöön. Uusien sääntöjen myötä vuosikokouksia pidetään vain yksi syksyisin. Samassa kokouksessa käsitellään siis mennyt vuosi ja hyväksytään tulevan toimintavuoden suunnitelmat. Lisäksi valitaan hallituksen  jäsenet  erovuoroisten tilalle.


Kokouksen jälkeen virkistyimme erilaisten liikunta-aktiviteettien parissa. Ohjelmassa oli ohjattua venyttelyä ja rentoutusta, tutustumista fatbike-pyöräilyyn,  kuntonyrkkeilyä tai omatoimista kylpyläkäyntiä. Yhteinen kokousilta päättyi vielä iltapalaan urheiluopiston ravintolassa.


Comments