Kokoukset‎ > ‎

Syyskokous 26.10.2016

lähettänyt Kirsi Koivula 27.10.2016 klo 6.37   [ päivittänyt 28.10.2016 klo 3.09 Teuvo Kokkonen ]

ROAY:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin keskiviikkona 26.10.16 kello 18.00 alkaen Kulttuuritalo Korundissa. Ennen kokousta kokousväellä oli mahdollisuus tutustua Korundin näyttelyihin. Kokouksen aluksi nautimme totuttuun tapaan kokouskahvit, ja tänä syksynä olimme saaneet vieraaksemme Tilaliikelaitoksen johtajan Pekka Latvalan. Hän kertoi kokousväelle Tilaliikelaitoksen toiminnasta ja tietysti kaikkia kiinnostavasta ja valitettavan monia jäseniämme henkilökohtaisesti koskevasta sisäilmaproblematiikasta. Kuulimme mm. kiinteistojen tilanteesta, sisäilmaremonttien etenemisestä, ja kokousväellä oli tietysti mahdollisuus esittää vieraallemme myös kysymyksiä. Keskustelu olikin hyvin vilkasta ajankohtaisesta asiasta.


Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset kokousasiat. Kokous hyväksyi hallituksen laatimat toiminta- ja taloussuunnitelmat tulevalle vuodelle. Jäsenmaksu päätettiin pitää edelleen samansuuruisena kuin tänäkin vuonna, ja jatkossakin se peritään suoraan palkasta. Yhdistykselle tulevan jäsenmaksun osuus on 0,11 %. Kokouksessa valittiin myös uudet hallituksen jäsenet seuraavaksi kahdeksi toimintavuodeksi sekä heille henkilökohtaiset varajäsenet. Valituiksi tulivat seuraavat henkilöt: Tiina Hernesniemi (Vuokko Räsänen), Petri Mäkelä (Maria Suopanki), Tiina Pesola (Sari Nivala), Riitta-Maija Keränen (Teppo Mikkonen), Kirsi Koivula (Marke Kangasniemi) ja Markku Pekkala (Joni Haataja).


Kokouksen ulkopuolella kokousväelle esiteltiin hallituksessa valmisteilla oleva tavoiteohjelma. Hallitus saikin kokousväeltä evästystä tähän valmistelutyöhön.Comments