Kokoukset‎ > ‎

VUOSIKOKOUS 28.10.

lähettänyt Kirsi Koivula 28.10.2017 klo 9.56

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 28.10  toimitilassa. Käsiteltävinä olivat sääntömääräiset asiat ja paikalla oli 15 yhdistyksemme jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi yhdistyksemme puheenjohtaja.  Uusien jääntöjen tultua voimaan olemme siirtyneet yhden vuosikokouksen käytäntöön. Listalla olisikin melko paljon käsiteltäviä asioita, ja mm. koko hallitus valittiin uusiksi.   Kokousasioita käsiteltiin ruokailun ja kahvittelun lomassa.


Vuosikokouksessa käsiteltiin ensin menneen vuoden asioita.  Kokous  hyväksyi vuoden 2016 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen antaen  hallitukselle vastuuvapauden.  Myös toimitilan tilit  käsiteltiin tässä yhteydessä.


Esityslistalla oli myös tulevan vuoden 2018 asioita. Hallituksen valmistelema  toimintasuunnitelma ja  budjetti hyväksyttiin muutoksitta. Jatkossakin yhdistyksen keräämän jäsenmaksun suuruus pysyi samana kuin aiemminkin eli on 0,11% palkasta. Jäsenmaksu peritään edelleenkin työnantajaperintäisesti.


Lisäksi kokouksessa valittiin uusi hallitus ja puheenjohtaja. Sääntömuutoksen jälkeen  hallitukseen kuuluu 10 jäsenta aiemman 12 jäsenen asemesta. Koko hallitus valittiin uudestaan, ja hallituksen jäsenten kaudet arvottiin. Yhdistyksen puheenjohtajana seuraavan kaksivuotiskauden jatkaa Jaakko Sarmola. Hallituksen jäseniksi  ja heidän varajäseniksi valittiin  seuraavat henkilöt:


Toimikausi v. 2018  (suluissa henkilökohtaiset varajäsenet) :

TIina Hernesniemi ( Marja Suopanki),

Tiina Pesola (Sari Nivala) ,

Riitta-Maija Keränen (Petri Mäkelä) ,

Tuija Ristimella ( Marke Kangasniemi)  ja

Marjo Fordell ( Anne-Liisa King)

Toimikausi v, 2018-2019:  

Marko Kerttula ( Kati Kanto),

Osmo Huhtala ( Raimo Huhtala) ,

Teuvo Kokkonen ( Teppo Mikkonen),

Markku Pekkala ( Ismo Lahtela)  ja

Kirsi Koivula  ( Minna Ruhala-Tervo


 


Comments