JUKO:n lakko alkamassa 3.5. - tulevan lakkoviikon tapahtumia

lähettänyt Kirsi Koivula 29.4.2022 klo 9.41   [ 29.4.2022 klo 9.44 päivitetty ]
Koska sovintoratkaisua ei ole syntynyt, on JUKO:n lakko alkamassa  3.5.  myös Rovaniemellä. 
Työtaistelusuunnitelmat ovat yhdistyksessämme jo hyvässä vauhdissa,  ja lakkoviikolle on suunniteltu monenlaista toimintaa.  

Tiistaina 3.5. starttaa Kahvila Opehuone. ROAY siirtää opettajainhuoneen lakon ajaksi OAJ Lapin toimistolle, . Tule viettämään aikaa kollegojen kanssa ja samalla tutustumaan toimitiloihimme. Paikalla on myös ay-aktiiveja joka päivä. Tarjolla on kahvia ja pullaa. Lisäksi arvomme kävijöiden kesken OAJ-tuotteita, mm Marimekkopaitoja.. Tiistaina paikalla on myös OAJ:n erityisasiantuntija Katja Järvinen. Tavataan siis osoitteessa Korkalonkatu 18, 3. krs Pannu on kuumana jokaisena lakon arkipäivänä klo 12-14. Tervetuloa!

Keskiviikkona 4.5. kahvitellaan siis Kahvila Opehuoneessa, ja lisäksi tarjolla on Lakkotreenit jäsenillemme.Tule yhteisiin kuntonyrkkeilytreeneihin Lapin lukon nyrkkeilysalille (Postikatu 1, takapihalla) kello 14.30 -16. . Pidetään hauska, pompitaan ja hikoillaan. Samalla onmahdollisuus keskustella vaikka siitä miksi olemme lakossa. Treenit ohjaa ROAY:n ppuheenjohtaja Teuvo Kokkonen. Ota mukaan sisäliikuntavaatteet ja vesipullo. Lakkotreenit tarjoaa oma yhdistyksesi.

Torstaina 5.5. voit kuulostella tuntoja ja kuulumisia sopimustilanteesta Lakkokahvilassamme klo 12-14. Illalla jäsenille tarjoutuu tilaisuus tutustua Lapin panimoon yhteisellä tutustumiskäynnillä. Ilmoittaudu ennakkoon Ilonalle ilona.nikula@roay.fi. Omavastuu tilaisuuteen on 5 e/jäsen. Tarkempi kellonaika ilmoitetaan myöhemmin.

Perjantaina 6.5. on tietysti kahvipannu kuumana osoitteessa Korkalonkatu 18. Lisäksi klo 11 alkaen startataan Opettajien yhteiselle lenkille - juosten tai kävellen - Pohjanhovin ja Jätkänkynttilä-sillan välissä olevasta puistikosta. Laitetaan OAJ.n liivit päälle, ja juostaan (tai kävellään) opettajaporukalla yhdessä lenkki. Yhteinen reippailu päätetään Lordin aukiolle, jossa on klo 12-14 JUKO.n ja muiden lakossa olevien järjestöjen teltta. Tarjolla on virvokkeita. Lähdetään joukolla mukaan ja näytetään opettajien joukkovoimaa nyt näin !

Maanantai 9.5. on viimeinen lakkopäivä työtaistelussamme. Lakkokahvila on silloin auki viimeistä kertaa klo 12-14.


Muistattehan, että ajankohtaiset lakkoasiat kannattaa aina tarkistaa järjestömme nettisivuilta www.oaj.fi.

Tiedotusvälineiden seuraaminen lakon aikana on erityisen tärkeää. Ja olethan päivittänyt järjestömme tietoihin ajantasaiset puhelin- ja sähköpostitiedot.


Comments