OAJ on the road Rovaniemellä: ilmoittaudu nopeasti!

lähettänyt ROAY tiedottaja 15.9.2021 klo 10.04
OAJ On the Road -kiertue tuo ajankohtaiset koulutuksen, kasvatuksen ja tutkimuksen puheenaiheet syksyllä 2021 Kuopioon, Karjaalle, Raaheen ja Rovaniemelle. Rovaniemellä tavataan perjantaina 8.10. Mukana tapahtumissa on OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen.

OAJ järjestää On the Road -kiertueen yhdessä OAJ:n alueyhdistysten kanssa. OAJ:n edustajat tapaavat kaupunkien ja kuntien johtoa, koulutuksen järjestäjiä ja median edustajia. Keskusteluissa OAJ nostaa esiin ajankohtaisia aiheita sekä paikallisia kysymyksiä, joihin pitäisi puuttua. Kuntalaisille kiertue näyttäytyy yleisötilaisuuksissa, joissa keskustellaan opettajia, alan esihenkilöitä ja kouluyhteisöä puhuttavista ajankohtaisista aiheista sekä haastatellaan päättäjiä ja vaikuttajia. Yleisötilaisuus on kauppakeskus Revontulessa kello 15-17.

Kiertuepäivä huipentuu alueen opettajien iltaan, johon voi osallistua myös etänä. Rovaniemellä opettajien ilta pidetään hotelli Santa Clausissa kello 17.30 alkaen, ja ruokailu alkaa kello 18. Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki lappilaiset opettajat. OAJ Lappi maksaa matkakulut edullisimman matkustustavan mukaan, ja samasta suunnasta autolla tulevien on käytettävä kimppakyytejä. Tarvittaessa OAJ Lappi tarjoaa myös majoituksen perjantain ja lauantain väliseksi yöksi. Kaikille tarjoamme illallisen.

Noudatamme koronarajoituksia, -ohjeita ja -suosituksia. Ilmoittautuminen on välttämätöntä. Ilmoittaudu perjantaihin 17.9. mennessä osoitteessa https://q.surveypal.com/OAJ-ON-THE-ROAD-2021---ILMOITTAUTUMINEN
Comments