ROAY: n jäsentiedote tammikuu 2019

lähettänyt ROAY tiedottaja 27.1.2019 klo 4.52   [ päivittänyt 24.2.2019 klo 10.12 Hallinta Roay ]

Hyvää uutta vuotta!


Toivotan kaikille jäsenillemme menestyksellistä alkanutta ja hyvään vauhtiin päässyttä vuotta! Toivottavasti pidät yhteyttä yhdistykseesi ja luottamushenkilöihin aina, kun siltä tuntuu.


Jaakko Sarmola, puheenjohtaja
ROAY muistaa eläkkeelle jääviä


Yhteysopettaja! Muistathan, että eläkkeelle jäävä/jäänyt opettaja on oikeutettu ROAY:n lahjakorttiin. Lahjakortit saa Marja-Tertulta aluetoimistolta.
Luottamusmiesvaalikausi vaihtuu


Nykyinen luottamusmiesten toimikausi päättyy ensi kesänä. Jos haluat toimia luottamusmiehenä tai varaluottamusmiehenä uudella kaudella, ota yhteys ROAY:n sihteeriin: sihteeri@roay.fi. Kerro nimesi ja jäsennumerosi sekä se, oletko kiinnostunut toimimaan luottamusmiehenä vai varaluottamusmiehenä. Luottamusmiehiksi valitut henkilöt valitsevat keskuudestaan pääluottamus- ja varapääluottamusmiehen, joten näihin tehtäviin ei vielä voi ilmoittautua. Lähetä viesti 31.1.2019 mennessä, kiitos.
Pääluottamusmiehen terveisiä


Kuluva sopimuskausi 2018-2020 tuo opettajille palkankorotuksia. Ensimmäinen yleiskorotus tuli jo toukokuun 2018 alusta 1,17% ja seuraava vastaava tulee 1.4.2019 (0,99%).  Myös joulukuun palkassa tuli pieniä muutoksia kun 8v-korotuksesta siirrettiin peruspalkkaan 1%. Tämä hyödytti varsinkin nuoria opettajia, joilla ei vielä ollut tuota korotusta. Tämän vuoden alusta tuli voimaan järjestelyerä, mikä sovittiin Rovaniemellä jaettavan opettajille kevään (1.1.-31.7.2019) osalta 0,83% korotuksena peruspalkkaan. Tammikuussa 2019 maksettiin vielä ns kertaerä, joka oli suuruudeltaan 9,2% varsinaisesta palkasta. Tarkkailkaahan palkakuittejanne!


Kiky-sopimuksen tuoma työajan pidennys (24h/vuosi) on edelleen voimassa kuten vielä yksi lomarahaleikkaus (30%) ensi kesänä."ROAY esittäytyy uusille jäsenille


ROAY järjestää uusille jäsenille suunnatun tutustumisillanvieton 4. helmikuuta. Paikkana on kahvila Woodss, koskikatu 14 - 16. Tilaisuus alkaa kello 19. Se on ilmainen.


Voitteko yhteysopettajat viestittää tapahtumasta uusille jäsenille, jotka ovat liittyneet ROAY:n jäseniksi vuoden 2018 tai vaikka jo kuluvan vuoden aikana.


Ilmoittautuminen sähköpostilla teuvo.kokkonen@roay.fi 30. tammikuuta mennessä.


Tilaisuudessa on kevyttä iltapalaa kahvila Woodssin tapaan. Tilaisuudessa ROAY:n aktiivit esittäytyvät ja esittelevät yhdistystä. Jäsenillä on mahdollisuus keskustella vaikka työelämään liittyvistä kysymyksistä.
Comments